Copyright

Copyright © 2006-2023 Flow Remedies

Credit
Dit document is gemaakt met een Contractology sjabloon, beschikbaar op http://www.contractology.com.

Intellectueel eigendom
Het auteursrecht van deze website en de materialen op deze website (met inbegrip en zonder limiet de tekst, computercode, foto’s, afbeeldingen, muziek, audiomateriaal, videomateriaal en audio-visueel materiaal op deze website) behoort aan Flow Remedies en de respectievelijke eigenaren van het materiaal, waarvan een groot deel afkomstig is van Freeimages.com and canva.com.

Autheursrecht-licensie
Flow Remedies verleent je het wereldwijde, niet-exclusieve, royalty-vrije en  herroepbare gebruiksrecht om:

deze website en het materiaal op deze website op een computer of mobiel apparaat te bekijken via een webbrowser
een kopie van deze website en het materiaal op deze website op te slaan in het cachegeheugen van je webbrowser, en
pagina’s te printen en de pendelkaarten en het boekje met de beschrijvingen te downloaden en te printen van deze website voor je persoonlijke niet-commerciële gebruik. de pendelkaarten en het boekje mogen met derden gedeeld worden, maar niet tegen betaling.

Flow Remedies geeft je geen andere rechten in verband met deze website en het materiaal op deze website waarvan het auteursrecht bij haar rust. In andere woorden: alle overige rechten zijn voorbehouden.

Om twijfel te vermijden: het is niet toegestaan deze website of het materiaal op deze website dat eigendom is van Flow Remedies (in welke vorm of welk medium dan ook) aan te passen, te redigeren, te veranderen, om te zetten, te publiceren, te herpubliceren, te verspreiden, te herverspreiden, uit te zenden, te her-uitzenden of te laten zien of af te spelen in het openbaar zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Flow Remedies vooraf.

Data mining
Het automatisch of systematisch verzamelen van data van deze website is verboden.

Toestemming
Je kunt toestemming vragen om materiaal waarop het auteursrecht van Flow Remedies rust te gebruiken door een e-mail te sturen naar  info@flowremedies.nl

Naleving van autheursrecht
Flow Remedies neemt de bescherming van haar auteursrecht serieus. Als ontdekt wordt dat je materiaal waarop auteursrecht van Flow Remedies rust gebruikt hebt in strijd met de licentie hierboven, dan kan het zijn dat Flow Remedies juridische stappen onderneemt om een schadevergoeding en verbod op verder gebruik van het materiaal te eisen, evenals betaling van de juridische kosten.

Mocht het onder je aandacht komen dat materiaal waarop het auteursrecht van Flow Remedies rust gebruikt wordt in tegenstrijd met de licentie, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier of per e-mail op info@flowremedies.nl

Inbreukmakend materiaal
Voor de afbeeldingen op deze site is zoveel mogelijk toestemming voor gebruik gevraagd, veel ervan zijn afkomstig van Freeimages.com, maar het was niet mogelijk om alle eigenaren te traceren en contact met ze op te nemen. Flow Remedies wil uiteraard voorkomen dat zij inbreuk maakt op het auteursrecht van anderen. Mocht je daarom een afbeelding zien waarop auteursrecht rust van jezelf of van een ander, laat dat dan alsjeblieft weten, dan wordt deze zo snel mogelijk verwijderd.

Scroll naar boven