Boeken


Flow Remedies is partner van Bol.com en krijgt een kleine vergoeding als je de links of de banner gebruikt om te bestellen, behalve op Nederlandse boeken, die zijn uitgezonderd ivm de wet op de vaste boekenprijs.

Deze pagina wordt opnieuw gevuld, binnenkort is er meer te zienVerkrijgbaar als paperback en e-book

Complete PTSS – Pete Walker

Pete legt helder uit wat CPTSS (Complexe Post Traumatische Stoornis) is, hoe het kan ontstaan en wat je kunt doen om jezelf te helpen.

Hij werkt o.a. met deze concepten: 4 soorten trauma-reacties waarvan ieder zijn eigen ‘mix’ heeft, innerlijke criticus, uiterlijke criticus, ‘good enough parenting’ (een opvoedingsstijl die goed genoeg is en geen grote trauma’s heeft veroorzaakt) en re-parenting (je eigen innerlijke ouder ontwikkelen als tegenhanger van de innerlijke criticus).Verkrijgbaar als paperback, e-book of luisterboek

Je kunt je leven helen – Louise Hay

De klassieker van Louise Hay mag hier niet ontbreken. Het was voor mij het eerste zelf-hulpboek waarmee ik in aanraking kwam. Louise legt uit hoe je met affirmaties je innerlijke dialoog, en daarmee je leven, kunt omdraaien. Bevat een lijst met voorbeeld-affirmaties.Verkrijgbaar als paperback en e-book

Gebruik je innerlijke kracht – Louise Hay

Het vervolg op ‘Je kunt je leven helen’, met nieuwe inzichten over het toepassen van affirmaties. Bevat geen lijst met affirmaties, maar wel weer veel informatie over toepassing ervan en enkele verwijzingen naar boeken die kunnen ondersteunen bij bepaalde thema’s.

Scroll naar boven