Adressen

Flow Remedies zijn te koop in de webwinkel. Daar vind je behalve de remedies ook een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen zoals edelstenen, pendels en eenhandsroedes / biotensors. Daarnaast kun je er terecht voor het volledige assortiment Miron violet glas en vind je er gifvrije stearine kaarsen, wierook(hars) en witte salie om te smudgen. Het adres is www.justflow.nl.

Er werken verschillende therapeuten met Flow Remedies, een aantal van hen vind je op deze pagina:


De Parel
Meidoornstraat 8
Vogelwaarde
0114-850483
E-mail

Petra heeft een vierjarige HBO-opleiding afgerond waarin diep ingegaan wordt op verschillende energetische behandelmethoden.

Ze werkt met verschillende technieken, waaronder voetreflexologie, spiertesten, Bach Bloesemremedies, healing, chakrawerk, aromatherapie, vlindermassage, gelaatsmassage, polariteitsmassage, lymfedrainage en nog verschillende andere massagevormen.

Hierbij worden waar nodig Flow Remedies ingezet, zowel tijdens de sessie als om mee te nemen voor de periode tussen sessies.

Door haar brede opleiding kan ze een persoonlijk plan van aanpak opstellen om je terug in balans te brengen.

 


Pedagogisch adviesbureau Dyades
Wies Clout
Schuttersveld 2
6088 EZ Roggel
0475-496606
06 10562385
Website
E-mail

Haar bureau is gericht op advies, begeleiding en behandeling van hoogsensitieve kinderen en ouders. Indien nodig geeft zij ook advies aan scholen.

Wies is orthopedagoge en heeft daarnaast allelei aanvullende opleidingen//cursussen gedaan o.a. Sensitherapie, Reiki 1 & 2 en De Helende reis voor kinderen.

In haar praktijk combineert zij al haar kennis en ervaring en niet te vergeten
haar enthousiasme en intuïtie om ouders en kind weer volledig terug te brengen in hun kracht en te laten vertrouwen op wie ze zelf zijn.

Flow Remedies worden ingezet om het proces waarin ouder en kind zitten te ondersteunen en daarnaast ook als versterking bij bv een Reiki behandeling.

 

Vrouw voor Vrouwen
Bergakker 32
4824 SM Breda
076-5419889
E-mail
Website

Marijke is gespecialiseerd overgangsconsulente. Dit houdt in dat ze vrouwen begeleidt met overgangsklachten en ze in
een aantal consulten helpt om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Hierbij zet ze verschillende therapie-vormen in,
waaronder ook Flow Remedies.