Welkom bij Flow Remedies Edelsteenremedies
Welkom bij Flow Remedies Edelsteenremedies

Adressen

Flow Remedies zijn te koop in de webwinkel. Daar vind je behalve de remedies ook een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen zoals edelstenen, pendels en eenhansdroedes / biotensors. Ook kun je er terecht voor gifvrije stearine kaarsen en witte salie om te smudgen. Het adres is www.justflow.nl.

Informatie voor therapeuten vind je op hier.

Er werken verschillende therapeuten met Flow Remedies, een aantal van hen vind je op deze pagina:

Praktijk De Parel
Meidoornstraat 8
Vogelwaarde
0114-850483
Website
E-mail


Petra is holistisch energetisch therapeut (H.E.T). Ze heeft een vierjarige HBO-opleiding afgerond waarin diep ingegaan wordt op verschillende behandelmethoden.

Ze werkt met verschillende technieken, waaronder reflexologie, spiertesten, Bach Bloesemremedies, healing, chakrawerk, aromatherapie, vlindermassage, gelaatsmassage, polariteitsmassage, lymfedrainage en nog verschillende andere massagevormen.

Hierbij worden waar nodig Flow Remedies ingezet, zowel tijdens de massage als om mee te nemen voor de periode tussen behandelingen.

Door haar brede opleiding kan ze in overleg met degene die ze behandelt kiezen voor een persoonlijke aanpak om je terug in balans te brengen.

Pedagogisch adviesbureau Dyades
Wies Clout
Schuttersveld 2
6088 EZ Roggel
0475-496606
06 10562385
Website
E-mail

Haar bureau is gericht op advies, begeleiding en behandeling van hoogsensitieve kinderen en ouders. Indien nodig ook advies aan scholen.

Wies is orthopedagoge en heeft daarnaast allelei aanvullende opleidingen//cursussen gedaan o.a. Sensitherapie, Reiki 1 & 2 en De Helende reis voor kinderen.

In haar praktijk combineert zij al haar kennis en ervaring en niet te vergeten haar enthousiasme en intu´tie om ouders en kind weer volledig terug te brengen in hun kracht en te laten vertrouwen op wie ze zelf zijn.

Flow Remedies worden ingezet om het proces waarin ouder en kind zitten te ondersteunen en daarnaast ook als versterking bij bv een Reiki behandeling.

Healingpraktijk Medium Tanja
Rembrandtlaan 113
Woerden
0348-752784
Website

Tanja is aura- en chakrahealer en behandelt zowel live als op afstand. Daarnaast is ze dol op edelstenen en werkt ze met de Flow Remedies combinatieset.

Praktijk De Larimar
Anita Szymanski
Verdilaan 43
4384 LC Vlissingen
0118-473087
E-mail
Website

Anita is Sensi-Therapeute. Ze werkt met de therapie-vormen van dit concept, dat er op gericht is je lichaam te ontgiften en te zorgen dat er geen gifstoffen meer binnen komen, daarnaast oorzaken van verstoringen op te sporen en door middel van bijvoorbeeld E.F.T., drukpuntmassage, voedingssuplementen of remedies het proces in gang zetten om de verstoringen op te lossen.

Je kunt ook bij haar terecht voor een heerlijk ontspannende Sabaaydi Thaise kruidenstempelmassage of een behandeling met Quantum Touch en magnetiseren.

Daarnaast is ze ook schoonheidsspecialiste en visagiste en kun je bij haar aankloppen voor een schoonheidsbehandeling en make-up.

Vrouw voor Vrouwen
Bergakker 32
4824 SM Breda
076-5419889
E-mail
Website

Marijke is gespecialiseerd overgangsconsulente. Dit houdt in dat ze vrouwen begeleidt met overgangsklachten en ze in een aantal consulten helpt om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Hierbij zet ze verschillende therapie-vormen in, waaronder ook Flow Remedies.