Welkom bij Flow Remedies Edelsteenremedies
Welkom bij Flow Remedies Edelsteenremedies

Achtergrondinformatie

In dit deel van de website vind je allerlei achtergrondinformatie. Natuurlijk over het ontstaan van Flow Remedies, maar ook over mijzelf, als je daar wat meer over wilt weten.

Remedies werken veelal op energetisch gebied, ze lossen blokkades op in je aura en chakra's, wat zijn weerslag kan hebben op lichamelijk gebied. Als je een kwaal hebt die een uiting is van een blokkade (bijvoorbeeld een gevoel van irritatie dat zich uit in de vorm van huiduitslag), en het lukt je om die blokkade op te lossen, dan verdwijnt meestal ook het bijbehorende ongemak. Over de aura en chakra's vind je meer info op de aparte informatiepagina's.

Wil je nog meer informatie, dan kun je terecht in de boekwinkel. Daar vind je een selectie boeken en kaarten uit het assortiment van bol.com op het gebied van spiritualiteit. De bestelling loopt ook via bol.com, waardoor het assortiment vele malen groter is dan ik zelf ooit zou kunnen aanbieden. Daarnaast ontvang ik per bestelling een kleine vergoeding van bol.com.

Als laatste is er een pagina met informatie over het glas waar Flow Remedies in geleverd worden. Violet glas is een speciale glassoort die de kwaliteit en houdbaarheid van de inhoud op peil houdt en is de ideale verpakking voor energetische middelen.